شرکت تولید و ساخت درپنجره دو سه جداره upvc

شرکت تولید و ساخت درپنجره دو سه جداره upvc

شرکت های تولید و ساخت در پنجره دو سه جداره یو پی وی سی در تمامی نقاط ایران فعالیت دارند و همگی دارای کارشناسان فروش مجرب می باشند که در خرید درب و  پنجره دوجداره یو  پی وی سی به مراجعه کنندگان کمک می نمایند. . این شرکت ها هم از برندهای خارجی و هم از برندهای ساخت ایران برای تولیدات خود استفاده می نمایند. تولیدات آنها باید با توجه به مراحل زیر باشد.

 

پنجره دوجداره بیمارستان

شرکت های تولید و ساخت در پنجره دو سه جداره یو پی وی سی در تمامی نقاط ایران فعالیت دارند و همگی دارای کارشناسان فروش مجرب می باشند که در خرید درب دوجداره و پنجره دوجداره یو  پی وی سی به مراجعه کنندگان کمک می نمایند.این شرکت ها هم از برندهای خارجی و هم از برندهای ساخت ایران برای تولیدات خود استفاده می نمایند. تولیدات آنها باید با توجه به مراحل زیر باشد.
درب و پنجره دوجداره طی مراحل و آزمایشات خاصی تولید و ارزیابی می شوند که در به شرح زیر است:
اندازه گیری:  از آنجا که تمامی مراحل ساخت درب و پنجره های یو پی وی سی توسط دقیق ترین دستگاهها و ماشین آلات انجام می شود، اطلاعات ورودی به آن ها ، مربوط به اندازه ها و سایزها باید کاملاً دقیق و بدون خطا باشد. از این رو مرحله اندازه گیری بوسیله مترهای لیزری و توسط پرسنل آموزش دیده در نهایت دقت و ریزبینی انجام می شود . دقت هر چه بیشتر در اندازه گیری منجر به تولید محصولی با کیفیت و همچنین بدون خطا در نصب می شود.

پنجره دوجداره


طراحی پنجره  دوجداره یو پی وی سی: طراحی از جمله دشوار ترین و حساس ترین مراحل ، در فرایند تولید است . طراحی، شامل ساخت و دسته بندی اطلاعات نرم افزاری جهت وارد کردن به دستکاههای CNC و همچنین محاسبه قیمت تمام شده و ضمناً کاهش ضایعات و بهینه کردن محصول که نهایتاً منجر به کاهش قیمت تمام شده می شود، می باشد . در بخش طراحی از نرم افزار تخصصی استفاده شده و تیم طراحی از تخصص بالا و تسلط کامل به این نرم افزار برخوردار می باشد. از این رو شرکت موفق به دریافت گواهینامۀ مالکیت و حق استفاده از این نرم افزار گشته و از پشتیبانی فنی این شرکت بهره مند می باشد.
ساخت: پس از نهایی شدن طرح و اندازه های یک پنجره یا درب، اطلاعات بدست آمده از نرم افزار، وارد رایانۀ مرکزی ماشین آلات CNC می شود. این رایانه، داده ها را تجزیه و تحلیل کرده و دستورات لازم جهت ساخت درب یا پنجره مورد نظر را برای ماشین آلات ارسال می کند و از این پس، ماشین آلات با کمک دستگاه های کنترلی، تمامی مراحل را به صورت خودکار پیش خواهند برد. پروفیل ها برای تبدیل شدن به یک درب یا پنجره به طور خلاصه مراحل زیر را به ترتیب طی می کنند:
ایجاد دریچۀ خروج آب بارن، برش پروفیل ها بوسیلۀ ارۀ دو سر، برش پروفیل های گالوانیزه و قرار دادن آنها درون پروفیل های یو پی وی سی، پیچ کردن قطعات گالوانیزه درون پروفیل های یو پی وی سی، ایجاد جای دستگیره، جوش دادن پروفیل ها به یکدیگر توسط دستگاه های جوش چهارسر، تمیزکاری و یک دست سازی مقاطع جوش خورده، واشر کشی، نصب یراق آلات و دستگیره و نهایتاً نصب زهوار.
کنترل کیفیت و رگلاژ: جهت حصول اطمینان از کیفیت محصول تولید شده و برخورداری از استانداردهای لازم ، این محصولات در بخشی جداگانه، تحت آزمایشات و تست های گوناگون قرار داده میشوند. چهارچوبهای ساخته شده بر روی دیوارهای مصنوعی قرار گرفته و توسط گیره های هیدرولیکی در جای خود محکم می شوند. تست مقاطع جوش، مقاومت در برابر فشار و نیروهای مکانیکی خارجی ، حفظ شرایط فیزیکی و عدم تغییر شکل و … از جمله این تست ها می باشند. پس از آن نوبت به رگلاژ پنجره میرسد. قاب ها و بازشوها بر روی دیوارهای مصنوعی به دقت مورد بررسی قرار گرفته و سپس رگلاژ و تنظیم اولیه بر روی آنها صورت می گیرد. پس از تنظیم ، قاب ها و بازشوها به انبار انتقال داده می شوند تا در موعد مقرر، جهت نصب، به محل مورد نظر ارسال گردند.
نصب: محصول تولید شده ، سپس جهت نصب به محل مورد نظر حمل می گردد. از جمله مهمترین مراحل نصب پنجره، قرار دادن شیشه است. شیشه های دوجداره با کیفیت بالا و به صورت از پیش آماده شده، بدین شرح درون پنجره نصب می شود:
ابتدا قاب پنجره در محل مورد نظر قرار داده شده و در فاصله خالی بین قاب و دیواره ، اسپیسرهای (Spacer) مخصوص قرار داده شده تا حفظ فاصله مساوی در تمام جهات ، بین قاب پنجره و دیواره ها کاملاً رعایت گردد . سپس قاب بواسطه پیچ کردن درون دیوار محکم می گردد. پس از پیچ کردن قاب پنجره درون دیوار ، دیگر احتیاجی به اسپیسرها نیست ، آنها را برداشته و به جای آن ها فوم های مخصوص تزریق می گردد که فاصله بین قاب و دیواره را کاملاً پر می کند . پس از تراشیدن ضایعات فوم تزریق شده و تمیز کاری، محیط بیرونی قاب پنجره را با چسب سیلیکون کاملاً آب بندی کرده تا مانعی جهت نفوذ آب و گردوغبار و هر گونه ماده خارجی دیگر باشد . پس از اتمام کار نصب قاب پنجره ، نوبت به نصب باز شو از سمت داخل پنجره می رسد. بازشو را به روی قاب نصب کرده وسپس شیشه را درون بازشو قرار می دهند. پس از حصول اطمینان از تراز بودن چهار طرف پنجره ، زهوار شیشه (bead Glazing) را نیز جا زده و باز شوی پنجره را رگلاژ و تنظیم می کنند . تمام مراحل مذ کور در نهایت، منجر به نصب موفق پنجره و سهولت و روانی استفاده از آن می گردد.

هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است.
ارسال نظر برای این مطلب غیر فعال شده است!