بهترین شرکت شیشه استاندارد در پنجره دو سه جداره

بهترین شرکت شیشه استاندارد در پنجره دو سه جداره

بهترین شرکت شیشه استاندارد در پنجره دو سه جداره سعی میکند با رعایت تمامی استانداردها محصولی با کیفیت بالا را به مشتریان خود ارائه دهد. همانطور که می دانید تزریق گاز آرگون باعث می گردد که انتقال حرارت در شیشه دوجداره رخ ندهد در واقع ضریب انتقال حرارتی گازهای خنثی مثل گاز آرگون بسیار پایین تر از هوا می باشد. وقتی در شیشه دوجداره پنجره upvc گاز آرگون به مقدار کافی (۹۰%) تزریق شده باشد، جداره بیرونی شیشه که در معرض هوای آزاد قرار دارد سرد و جداره داخلی شیشه دوجداره که در معرض هوای محیط قرار دارد دارای درجه حرارت محیط می باشد این اختلاف دما را با لمس کردن توسط دست می توان حس کرد.

شیشه دو-جداره صنعتی

بهترین شرکت شیشه استاندارد در پنجره دو سه جداره سعی میکند با رعایت تمامی استانداردها محصولی با کیفیت بالا را به مشتریان خود ارائه دهد. همانطور که می دانید تزریق گاز آرگون باعث می گردد که انتقال حرارت در شیشه دوجداره رخ ندهد در واقع ضریب انتقال حرارتی گازهای خنثی مثل گاز آرگون بسیار پایین تر از هوا می باشد. وقتی در شیشه دوجداره پنجره upvc گاز آرگون به مقدار کافی (۹۰%) تزریق شده باشد، جداره بیرونی شیشه که در معرض هوای آزاد قرار دارد سرد و جداره داخلی شیشه دوجداره که در معرض هوای محیط قرار دارد دارای درجه حرارت محیط می باشد این اختلاف دما را با لمس کردن توسط دست می توان حس کرد.
شیشه ماده‌ای است بی‌رنگ، شفاف، نورگذران، سخت و شکننده با سختی حدود 6.5 که در ساختن ظروف، اشیای زینتی، آئینه و در و پنجره ساختمان مصرف می‌شود. در ساختمانها بهترین شیشه استاندارد پنجره دوجداره ، برای عبور نور و در عین حال جلوگیری از تأثیر عوامل جوی به داخل ساختمان به کار می‌رود. مواد اولیه بهترین شیشه استاندارد پنجره دوجداره که عمدتاً از نوع سیلیسی، آهکی، سودایی هستند عبارتند از ماسه سیلیسی، مواد گدازآور آهکی و سودایی. بهترین شیشه استاندارد پنجره دوجداره به دلیل تولید کامل صنعتی در فرآیند تولید، از کارآیی و عملکرد بهتری برخوردار است. درحالیکه در شیشه های دستی که با فرآیند غیراستاندارد تولید شده اند، احتمال رطوبت زدگی، کدر شدن شیشه و کاهش عایق بندی وجود دارد.  بهترین شرکت شیشه استاندارد در پنجره دو سه جداره جهت بهینه‌سازی و کاهش مصرف انرژی، اقدامات و فعالیت‌های متعددی را انجام داده است. یکی از موارد بسیار مهم در گسترش اقدامات بهینه‌سازی مصرف انرژی ساختمان، آگاهی رسانی به مصرف کنندگان در خصوص کیفی بودن مصالح عایق کاری حرارتی ساختمانی و میزان تاثیر گذاری آن در مصرف انرژی ساختمان و ایجاد زمینه رقابت در تولید محصولات با کیفیت بالا و منطبق با استانداردها برای تولید کننده می‌باشد. در این خصوص یکی از اجزا مهم در ساختمان‌ها شیشه پنجره ها می‌باشند که سهم عمده‌ای در میزان انتقال حرارت کلی ساختمان دارند.
بخش ساختمان با سهمی حدود ۴۰% کل مصرف انرژی کشور، بیشترین سهم مصرف انرژی در کشور را به خود اختصاص داده است. لذا انجام اقدامات و اجرای پروژه‌های بهینه‌سازی مصرف سوخت در این بخش حائز اهمیت و ضروری می‌باشد.
یکی از موارد بسیار مهم در گسترش اقدامات بهینه‌سازی مصرف انرژی ساختمان، آگاهی رسانی به مصرف کنندگان در خصوص کیفی بودن مصالح عایقکاری حرارتی ساختمانی و میزان تاثیر گذاری آن در مصرف انرژی ساختمان و ایجاد زمینه رقابت در تولید محصولات با کیفیت بالا و منطبق با استانداردها برای تولید کننده می‌باشد. در این خصوص یکی از اجزا مهم در ساختمان‌ها پنجره‌ها می‌باشند که سهم عمده‌ای در میزان انتقال حرارت کلی ساختمان دارند.
با توجه به عرضه پنجره‌ دو جداره غیر استاندارد در بازار مصرف و استفاده از محصولات بدون کیفیت و دست ساز در برخی ساختمان‌ها، اطلاع رسانی مناسب جهت استفاده از پنجره‌های دوجداره استاندارد امری ضروری می‌باشد. استفاده از پنجره‌های دوجداره فاقد کیفیت نه تنها به لحاظ ایجاد مقاومت حرارتی موثر نمی‌باشد بلکه شیشه‌های دوجداره نامرغوب مدت کوتاهی بعد از نصب از داخل کدر و شفافیت و کارآیی خود را از دست می‌دهند. با عنایت به این مهم که پنجره‌های دوجداره در صورتی کارآیی لازم را خواهند داشت که در پروسه تولید پروفیل، بهترین شیشه استاندارد پنجره دوجداره ، مونتاژ قاب و نصب پنجره استانداردهای مربوطه رعایت شده باشد، شرکت بهینه‌سازی مصرف سوخت کشور اقدام به تدوین استاندارد‌های ملی ویژگی‌ها و روش‌های آزمون بهترین شیشه استاندارد پنجره دوجداره و قاب‌های پنجره‌های دوجداره و نیز تجهیز آزمایشگاه‌های مربوطه در محل مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی نموده است و پروژه تدوین استاندارد برچسب پنجره‌های دوجداره با بهترین شیشه استاندارد پنجره دوجداره را نیز در دست اقدام دارد.

شیشه دوجداره


ساخت بهترین شیشه استاندارد پنجره دوجداره شامل چهار مرحله عمده ذوب، شکل دادن، بازپخت یا تاباندن و پرداخت می‌باشد.
در مرحله ذوب بهترین شیشه استاندارد پنجره دوجداره مواد اولیه را به صورت گرد نرمی در می‌آورند و به اندازه معینی با یکدیگر می‌آمیزند و سپس در کوره شیشه‌سازی آنها را ذوب می‌کنند و معمولاً قدری خرده شیشه نیز در کوره می‌ریزند. بهترین شیشه استاندارد پنجره دوجداره (جام ساختمانی) را به صورت شیشه ورق، شیشه تخت و شیشه شناور تولید می‌کنند.
شیشه ورق به روش کشیدن تولید می‌شود، در این روش بهترین شیشه استاندارد پنجره دوجداره را به صورت نوار ممتد پیوسته‌ای از کوره بیرون می‌کشند و به صورت شاغولی (در چاه) یا افقی (در کانال) از میان غلتکهایی عبور داده و آن را تدریجاً سرد می‌کنند. عمل بازپخت یا تاباندن در محفظه‌ای به نام گرمخانه انجام می‌شود، پس از آن بهترین شیشه استاندارد پنجره دوجداره را به طولهای دلخواه می‌برند و پس از بازرسی و پیرایش، به اندازه نهایی درآورده، بسته‌بندی کرده و به بازار مصرف می‌فرستند. شیشه تخت را به روش ریختن یا خروج از قالب شکل داده و پس از سرد کردن تدریجی و تاباندن، آن را می‌سایند و سطح آن را پرداخت می‌کنند.
در این روش شیشه مذاب پس از خروج از کوره به صورت نوار افقی ممتدی بر روی قلع مذاب عبور داده شده، در همین حال ناهمواریهای سطح روی شیشه به کمک شعله مرتفع می‌شود. از آنجا که سطح قلع مذاب و سطح روی شیشه در اثر نیروی وزن همواره افقی هستند، در نتیجه دو سطح شیشه تولیدی به این روش کاملاً موازی و ضخامت شیشه در همه جای آن یکنواخت است. شیشه پس از شکل گرفتن و عبور از گرمخانه تابانده می‌شود و پس از برش، بازرسی، اندازه کردن و بسته‌بندی به بازار مصرف روانه می‌گردد.
بهترین شیشه استاندارد پنجره دوجداره را می‌توان برید، تراشید، سوراخ کرد و با گرم کردن، خم کرد و جوش داد. بریدن، تراشیدن و سوراخ کردن شیشه با ابزار سخت (به اصطلاح نوک الماسه) انجام می‌شود.
شیشه‌های مات رنگی از تنیدن شیشه جام و پختن یک لایه رنگ مات بر روی آن به رنگهای متنوع تولید می‌شوند و برای ساختن دیوارهای جدا کننده و در نماسازی ساختمان مورد استفاده قرار می‌گیرند.
انطباق با مشخصات و استانداردها بهترین شرکت شیشه استاندارد در پنجره دو سه جداره
بهترین شیشه استاندارد پنجره دوجداره در هر پروژه باید از نظر ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و مکانیکی، اندازه، ضخامت، رنگ و سایر مشخصه‌های ظاهری منطبق با نقشه‌های اجرایی، مشخصات، دستور کارها و دیگر مدارک پیمان باشند. نمونه شیشه‌های مصرفی در در و پنجره و نما و شیشه‌های ایمنی باید قبلاً به تصویب دستگاه نظارت برسد.
ویژگیهای شیشه‌های جام و ایمنی ساختمانی و روشهای آزمایش آنها باید مطابق استانداردهای ایرانی زیر باشد:
ـ استاندارد شماره 43 : ”شیشه“
ـ استاندارد شماره 228 : ”روشهای استاندارد برای تجزیه شیمیایی شیشه آهک ـ سودا“
ـ استاندارد شماره 229 : ”روش آزمون نقطه تافتگی و بیشترین نقطه فروکش شیشه“
ـ استاندارد شماره 897 : ”ویژگیها و روشهای آزمایش شیشه جام برای ساختمان“
ـ استاندارد شماره 2385 : ”شیشه‌های ایمنی ساختمان“
ـ هر استاندارد ایرانی دیگری که تا زمان انعقاد پیمان در باره شیشه ساختمانی تدوین یا تجدید نظر شود.
تا زمانی که استاندارد ایرانی در برخی موارد تدوین نشده باشد، در درجه اول استانداردهای ”سازمان بین‌المللی استاندارد ISO “ معتبر خواهد بود و در صورت نبودن استاندارد بین‌المللی به ترتیب استانداردهای آمریکایی ASTM ، بریتانیایی BS ، آلمانی DIN و ژاپنی JIS ملاک عمل قرار خواهد گرفت.
ویژگی شیشه های ساختمانی
سال ها پیش وقتی که صحبت از پنجره و به تبع آن شیشه می شد، در ذهن افراد یک لایه بسیار ضعیف و شکننده تداعی می شد که هدفی جز تامین نور کافی در ساختمان نداشت. اما امروزه میبینیم در تمام دنیا تامین نور داخل ساختمان توسط شیشه تنها یکی از کاربردهای لازم و نه کافی در یک پروژه ساختمانی است. امروزه به شیشه به چشم یک فاکتور بسیارمهم در زیبایی خارجی نما و زیبایی داخلی ساختمان نگاه می شود و به عنوان عاملی تعیین کننده در میزان مصرف انرژی جهت گرم نگاه داشتن یا سرد نگاه داشتن فضای داخلی ساختمان در فصول مختلف سال مطرح می باشد.

هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است.
ارسال نظر برای این مطلب غیر فعال شده است!