شرکت پروفیل استاندارد در و پنجره دو سه جداره

شرکت پروفیل استاندارد در و پنجره دو سه جداره

شکل ظاهری پروفیل در هنگام آزمون استاندارد بسیار مهم می باشند و همچنین شرکت پروفیل استاندارد در و پنجره دو سه جداره در هنگام استفاده از پروفیل درساخت در و پنجره دو جداره یو پی وی سی باید توجه داشته باشند که پروفیل باید دارای رنگ ثابت و یکنواخت بوده و سطح آن از هرگونه ترک و جسم خارجی و حفره به دور باشد.

یو پی وی سی

شکل ظاهری پروفیل در هنگام آزمون استاندارد بسیار مهم می باشند و همچنین شرکت پروفیل استاندارد در و پنجره دو سه جداره در هنگام استفاده از پروفیل درساخت در و پنجره دو جداره یو پی وی سی باید توجه داشته باشند که پروفیل باید دارای رنگ ثابت و یکنواخت بوده و سطح آن از هرگونه ترک و جسم خارجی و حفره به دور باشد.
پروفیل های یو پی یو سی از دهه ۶۰ در اروپا شروع به تولید شده اند و از اجزای مهم صنعت درب و پنجره ساختمان می باشند، پروفیل درب پنجره دوجداره دارای دو استاندارد اصلی است. پروفیل استاندارد پنجره دوجداره کشور انگلستان که بعنوان استاندارد اروپا نیز مورد استفاده قرار می گیرد با عنوان BS EN 12608 که آخرین ویرایش آن سال ۲۰۰۳ می باشد. پروفیل استاندارد پنجره دوجداره دیگر که استاندارد سختگیرانه تری می باشد، پروفیل استاندارد پنجره دوجداره کشور آلمان و با عنوان RAL GZ 716-1 و آخرین ویرایش آن سال ۲۰۰۸ می باشد. موسسه استاندارد و تحقیقات ایران تنها نهادی در کشور است که استانداردهای ملی ایران راتعیین میکند. استانداردهای BS و RAL از دیدگاه های مختلف پروفیل های پنجره upvc را مورد بررسی قرار می دهد که یکی از نکات مهم در آنها استاندارد ضخامت دیواره های اصلی و دیواره های رابط بین آنها (دیواره فرعی) در پروفیل می باشد. در هر دو این استانداردها ضخامت بالاتر از ۲.۸ میلیمتر در دیواره اصلی و همچنین ضخامت بالاتر از ۲.۵ میلیمتر در دیواره فرعی بعنوان پروفیل های نوع A ویا کلاس یک در نظر گرفته می شوند. ضخامت های بالاتر از ۲.۵ در دیواره اصلی و بالاتر از ۲ میلیمتر در دیواره فرعی نیز بعنوان پروفیل های نوع B و یا کلاس دو مطرح می شوند. در پروفیل استاندارد پنجره دوجداره رال همین دو نوع پروفیل از نظر ضخامت دیواره معرفی و بررسی می شوند ولی در استاندارد BS نوع سومی نیز تعریف شده است که بر اساس توافق بین سازنده و خریدار پروفیل استانداردی تعریف شود که به آن C گفته می شود. در این کلاس هیچ محدوده ای برای ابعاد در نظر گرفته نشده است و ملاک ابعاد اعلامی توسط تولید کننده است.
مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن ایران هم بعنوان متولی تدوین استاندارد ملی تجهیزات و مصالح ساختمانی، تحقیقات و مطالعات گسترده ای در این زمینه صورت داده است و استاندارد BS EN 12608 را بعنوان پروفیل استاندارد پنجره دوجداره مناسب انتخاب و ترجمه نموده است که در نهایت جهت انتشار کمیته ملی استاندارد در اختیار سازمان استاندارد و تحقیقات صنعتی قرار گرفته است.
پروفیل های UPVC به دلیل رنگ ترکیبات مواد اولیه عمدتاً بر پایه رنگ سفید تولید می گردند ، که این سفیدی و شفافیت نیز با توجه به فرمولاسیون و مواد خام مورد استفاده شده در هر شرکت متغیر بوده به طوریکه در مقایسه تولیدات شرکتهای مختلف تفاوت رنگ و شفافیت قابل رویت می باشد.
شرکت پروفیل استاندارد در و پنجره دو سه جداره علاوه بر تولید پروفیل های سفید جهت افزایش تنوع محصولات خود و پاسخ گویی به سلایق مشتریان و بر طرف نمودن نیازهای معماران در طراحی نمای داخلی و بیرونی ساختمان اقدام به تولید پروفیل با رنگ بندی متنوع نموده اند .
۱– پروفیل های سفید با پوشش رنگ اکریلیک
۲– پروفیل های سفید با پوشش یک طرف لمینت جهت استفاده در نمای داخل و یا خارج ساختمان
۳– پروفیل های قهوه ای روشن و یا تیره با پوشش دو طرف لمینت
مباحثی که در شرکت پروفیل استاندارد در و پنجره دو سه جداره مورد بررسی و آزمایش قرار می گیرند به شرح زیر می باشند:
– ابعاد و اندازه های شرکت تولیدکننده پروفیل استاندارد پنجره دوجداره
– وزن پروفیل یو پی وی سی
– ظاهر و شرایط ارسال
– شرایط آب و هوایی و آزمون های آن
– آزمون مواد اولیه
– آزمون های حرارتی پروفیل
– مقاومت پروفیل در برابر ضربه
موارد فوق بصورت جامع در استانداردهای RAL و BS ذکر شده و در استاندارد ملی ایران نیز درج شده اند.
تست های مربوط به شرکت پروفیل استاندارد در و پنجره دو سه جداره
۱- شکل ظاهری و شرایط تولیدشرکت پروفیل استاندارد در و پنجره دو سه جداره :
در زمان فرآیند تولید انواع سطح مقطع پروفیل ، تعداد نمونه های مشخصی جهت انجام آزمایش ها از تولید اخذ می شود. این نمونه ها پس از بررسی شکل ظاهری به مدت ۱۲ تا ۲۴ ساعت در آزمایشگاه نگهداری شده و سپس مورد تست های مختلف طبق استاندارد RAL GZ 716/1 قرار می گیرد. سطوح خارجی پروفیل ها که در معرض دید قرار دارند لازم است دارای رنگ سفید یکنواخت بوده و عاری از هر گونه اجسام خارجی، حفره، ترک ، حباب و سایر معایب باشند.
۲- مقاومت در برابر ضربه ناشی از سقوط جرم در دماهای پایین
Impact resistance by falling mass at low temperature :
در این آزمایش ابتدا ۱۰ نمونه ۳۰ سانتیمتری از پروفیل در دستگاه Freezer قرار داده و تا دمای ۱۵ – درجه سانتیگراد به مدت حداقل یکساعت نگهداری می شوند، سپس توسط وزنه ای به جرم ۱ kg از ارتفاع ۱۵۰۰mm ، مورد تست ضربه قرار می گیرند. طبق استاندارد RAL نباید بیش از ۱۰ درصد از نمونه ها (بیش از یک پروفیل) شکسته شود.
۳- رفتار پس از گرم شدن Behavior after heating :
در این آزمایش، یک نمونه ۲۲ سانتیمتری به مدت نیم ساعت در دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد گرم شده، سپس در دمای محیط خنک می شود . پس از انجام آزمایش، نمونه باید فاقد هر گونه تغییر شکل ظاهری (اعم از چروک، ترک، …) باشد.
پنجره با اشکال هندسی
۴- تست جرم در واحد طول :
نمونه ۲۵۰ mm با دقت ۱ mm اندازه گیری شده و جرم آن با دقت ۱ گرم سنجیده می شود. جرم واحد محاسبه شده نباید کمتر از ۹۵ درصد مقدار اسمی آن، طبق استانداردهای ارائه شده باشد.
۵- برگشت حرارت Heat reversion :
سه مقطع پروفیل ۲۲۰ mm انتخاب و با دو خط به فاصله تقریبی ۲۰۰ mm در دو سمت سطح، به صورت عمود بر محور پروفیل نشانه گذاری می شوند. این نمونه ها پس از نشانه گذاری در کوره، با دمای ۱۰۰ درجه سانتی گراد به مدت یک ساعت قرار می گیرد و پس از خنک شدن در دمای محیط، مجددا فاصله نشانه ها اندازه گیری می شود. برای هر نمونه و هر جفت علامت، ضریب برگشت حرارت به درصد محاسبه می شود. طبق استاندارد RAL برای پروفیل های فرعی (زهوار، اتصال ، کاور ، رابط و…) نباید درصد اختلاف برگشت حرارت بیش از ۳ درصد و برای پروفیل های اصلی بیش از ۲ درصد باشد. ضمنا برای پروفیل های اصلی، اختلاف درصد برگشت حرارت، بین دو طرف سطح نیز نباید بیشتر از ۰.۴ درصد باشد.


۶- تست ابعاد و هندسه شرکت پروفیل استاندارد در و پنجره دو سه جداره:
ضخامت سطح مقطع پروفیل ها، ضخامت جداره های داخلی و خارجی و همچنین هندسه پروفیل، با استفاده از ابزارهای با دقت زیاد، اندازه گیری و با ابعاد استاندارد مقایسه می شود.
7- تست جوش در شرکت پروفیل استاندارد در و پنجره دو سه جداره :
سطح مقطع های پروفیل یو پی وی سی پس از مرحله جوش به صورت نمونه در آزمایشگاه تحت تست جوش قرار می گیرند. بر اساس استاندارد RAL هر یک از این سطح مقطع ها باید با رسیدن به نیروی مشخصی به مرحله شکست برسند، و در صورتی که زودتر از میزان نیروی تعریف شده، پروفیل شکسته شود محموله تولیدی مردود شناخته خواهد شد.
اجزای پروفیل یو پی وی سی در شرکت پروفیل استاندارد در و پنجره دو سه جداره
اصلی ترین ماده مورد نیاز جهت تولید پروفیل یو پی وی سی , (PolyVinil Choloride ) یا PVC با K-Value حدود ۶۵می باشد. پی وی سی یا پلی وینیل کلراید یکی از قدیمی‌ترین و پر مصرف ‌ترین انواع پلیمرها در جهان است که از پلیمریزاسیون مونومر وینیل کلراید (VCM) بدست می‌آید و تقریبا ۸۵% از ترکیب پروفیلهای UPVC را تشکیل می دهد.
پی وی سی ترکیبی از مشتقات نفت خام و گاز کلر می باشد که طی فرآیند پلیمریزاسیون تولید می شود. در فرآیند پلیمریزاسیون پیوند دوگانه بین کربن- کربن شکسته می‌شود و از اتصال مونومرهای وینیل کلراید به یکدیگر پلیمر پی وی سی تشکیل می‌گردد.
این ماده در دو نوع امولسیون و سوسپانسون تولید می گردد که نوع سوسپانسیون، به دو گروه سخت و نرم تقسیم می شود. نوع سخت دارای K- Value یا شاخص وزن ملکولی ۶۷ – ۶۵ و نوع نرم آن بین ۷۱ – ۶۸ است .
پی وی سی نوع سخت به دلیل میزان کم جذب مواد نرم کننده (DOP) به نوع Unplastisized معروف است .
منظور از UPVC همان پلی وینیل کلراید غیر پلاستیک شده است Normal 0 false false false EN-US X-NONE FA یعنی
Unplasticized Poly Vinyl Chloride ،این ماده خواص فیزیکی متفاوتی را نسیت به پی وی سی دارا می باشد.

X

هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است.
ارسال نظر برای این مطلب غیر فعال شده است!